Fajront Ostrava

 

Chvíli se, díky nešťastnému překlepu, vlastně nevědělo, co že za turnaj to v té Ostravě na hřišti Arrows má vlastně být... Fajfont? Samozřejmě, že ne. Byl to Fajront!

Současně to pro nás byl i zeměpisně nejvzdálenější podnik, kterého jsme se zúčastnili. Tudíž jsme vedli složité debaty o logistice výpravy a s jednou výjimkou, danou okolnostmi, jsme nakonec zvolili dopravu luxusním, lehce zánovním, autokarem (s jednou dokládkou v Brně).

Turnaj byl rozdělen do dvou skupin po 5 a 4 týmech. Los, jak už to tak bývá, byl spravedlivý a neúprosný. Naše skupina - RHP, Beta Buky, Oldstars Trnava a Camels Rožnov pod Radhoštěm.

Na rozcvičenou máme BB - tedy předpokládaně spíše oni nás. Prohráváme 24:4. Náladu si zvedáme příjemným duelem s Dromedáry a vyhráváme 11:8. Skupinová utkání uzavíráme zápasem s Oldstáry. Vypadá to, že celý zápas máme lehce navrch, ale zdání klame. Jsme totiž hosté a dohrávka je věc zrádná. Utkání končí nerozhodně a tie break v náš neprospěch 20:19. Ve skupině jsme tedy třetí a postupujeme do play off. Teoretická naděje na výhru celého turnaje stále existuje, ale těch kdyby je v ní opravdu hodně.

Začínáme s týmem Karlínský gang a je to tak trochu deja vu předchozího zápasu, opět hosté, opět dohrávka a po tie breaku pro soupeře 14:13. To hodně zamrzelo.

K dalšímu zápasu se k nám pavoukem turnaje dostali opět Oldstars a tentokráte si šli za svým poněkud lépe než v předchozím utkání. Prohráváme 9:21.

A s tou jednou výhrou nad Camels tak končíme celkově šestí. Nasedáme do našeho luxusního autokaru a vyrážíme k domovu.

Vítězství na turnaji si ve finále vystříleli Beta Buky výsledkem 17:13 nad Waynes.

Celkově jsme v ČSL třetí. Dalším podnikem je ten náš - FOUR RIVERS CUP, který bude tentokráte pouze na jednom hřišti ve Spáleném Poříčí. Už se těšíme!


Partneři



Mediální Partneři



Facebook