Bojovníci na Tempu

 

 

30°C ve stínu, lehký vánek zvedající jemný písek do očí kečrů a dvacet statečných, kteří si i za takových podmínek chtěli zahrát. Zápas začal ve 13 h a oba týmy šly do toho naplno.

Dlouho jsme drželi téměř vyrovnaný stav a náš nadhoz David H. a kečr Maty K. nedávali soupeři šanci na nějaký ten odskok ve skóre. Na pálce se nedařilo ani na jedné straně, čekalo se tedy na chybičky.  Výheň na hřišti si nakonec vybrala svou daň. Za stavu 5:3 pro Tempo se podařilo soupeři obsadit všechny mety a jeden skvělý odpal vykonal své. Konečná výhra Tempa 9:3 ovšem neubrala našemu nadšení do druhého zápasu.

Na nadhoz se ve druhém zápasu postavil Daník D., kečroval Míra D. Přestože soupeř nasadil na druhý zápas rychlého nadhazovače, což nám zpočátku dělalo trošku problémy, jednalo se opět o skvěle vyrovnanou hru. Více a více jsme se dostávali do hry, obrovské úsilí v nás stále zůstávalo. V dohrávce zápasu se nám podařilo pět doběhů a soupeře jsme se ctí porazili 12:11.

Je třeba vyzdvihnout obětavý běh po metách Rudy S., který asi čtrnáct dní po sundání sádry na noze doskákal k vytouženému bodu. 

Děkuji za skvělou práci a bojovnost. Závěrečné vítězné kovbojské kolečko Olíka s Davidem na zádech svědčilo o tom, že zápasy se všem líbily. Dále chci poděkovat divákům/rodičům za zajištění pytle ledu, rozstřikovače a ledové kávy pro mne.

Příští týden nás čeká již závěrečný double game na Eagles. Jak proti domácím, tak proti Miners Kladno. Doufám, že budeme stejně naladěni jako tentokrát.

S pozdravem váš Coach Tom.


Partneři



Mediální Partneři



Facebook