Zápas s Eagles

V sestavě doplněné hráči U11 jsme se vydali na dvojzápas do Prahy na Eagles v neděli 5. června. Uvítalo nás letní počasí a odpoledne až předbouřkové dusno. S tabulkově silnějším soupeřem jsme si chtěli především užít zápasy a nevypustit ani míč bez ohledu na výsledek.

Již v první směně se nám podařilo pomocí krádeží ukradnout bod, ale tým Eagles to nerozhodilo. Po sérii krásných odpalů do vnějšího pole udělali v dohrávce směny 6 bodů. I když naši hráči bojovali o každý aut až do konce, konečný stav zápasu 16:2 pro Eagles byl zasloužený.

V druhém zápase jsme nadhazovače Frantu Němce vystřídali a na kopec nastoupila posila z U11 Máťa Karas. Jeho pomalejší, ale velmi přesný, nadhoz dělal velké problémy dobře pálícímu soupeři. Výborné zásahy Dominika Knížka na dvojce a několik autů ze vzduchu centerfildem ve vnějším poli Honzou Bradáčem pomohly k velmi pohlednému průběhu druhého zapasu. Zde se již trochu podepisovala únava hráčů z horka a zápasů z předešlého dne. Konečný výsledek 12:2 pro Eagles byl pro náš tým přijatelným výsledkem.

 

 


Partneři



Mediální Partneři



Facebook