Double impact doma s Roudnicí

 

...nebo jak známe my starší "Double Impact" podle parádního akčního filmu s Van Dammem… Je pravdou, že o akční situace tu nebyla nouze, navíc tentokrát nám to vyšlo se vším všudy!

 

Nálada v týmu byla od začátku výborná, hostili jsme tentokrát Praotce z Roudnice a našim cílem bylo konečně po dlouhé době urvat vítězství. 

 

Nadhoz jsme tentokrát do prvního zápasu namíchali (Maty K.; Dan D. a David H.). Povedlo se. Pole fungovalo skvěle a díky dobré pálce jsme vždy ve skóre od soupeře odskočili. I přesto. že nám počasí připravilo pěknou výheň, udrželi všichni celý zápas koncentraci. Vítězství 14:9.

 

Do druhého zápasu jsme nasadili na nadhoz naše želízko v ohni - Martina M. Ten svými pomalejšími nadhozy soupeře naprosto rozhodil. Než se stačil rozkoukat, byla poslední směna. Odhodlání a koncentrace Martina byla přímo ukázková, až jsem se někdy bál, že nám na kopci začne meditovat :).

 

Také díky skvělým odpalům,  (téměř homerunovým) Matyho, Olivera a Fandy, riskantními doběhy Davida, skvělé práci v poli Dana, Matyho, Jasmíny a Míry nebylo o vítězi pochyb. 19:12.

 

Ano, je neustále co zlepšovat a věřím, že naši hráči si to stále uvědomují. Líbí se mi však, že je na co navazovat a že pěkné zápasy plné akčních baseballových situací budou zajisté přibývat.

 

 

 

Coach T.

 


Partneři



Mediální Partneři



Facebook