Kvalifikace ČBP na Hluboké

 

Jsme na vás pyšní, to bylo heslo tohoto turnaje. Právě kvalifikace U11 na Hluboké totiž ukázala, jak náš tým vlastně funguje.

 

Dosavadní část sezóny, poznamenaná několika zraněními, se výsledkově točila nahoru a dolů. Nás jako trenéry ovšem nejvíce trápila nechuť hráčů poprat se o vítězství. Zde tak měli jedinečnou šanci ukázat, co pro ně vlastně baseball znamená. 

 

Drsná, i když opodstatněná, pravidla turnajů nedávají trenérům dlouho dopředu spát, protože namíchat ten správný koktejl nadhazovačů, kečrů, vnitřního a vnějšího pole není jednoduché. Náš tým navíc výrazně limituje počet hráčů. Každý z hráčů dopředu věděl, jak, kdy a kde se s ním během turnaje počítá.

 

Zápasy šly ve skvělém tempu, tým táhl za jeden provaz. Vyvrcholením pak byl zápas s Tempem Praha, kdy se několikrát otočilo skóre a náš tým dokázal v poslední směně srovnat na 11:11. Hráči se navzájem povzbuzovali, strhli na svou stranu i ostatní týmy v hledišti, vznikla atmosféra přímo finálová. I když dohrávka soupeře nakonec otočila skóre v jeho prospěch, našemu týmu nebylo co vytknout. To, že nám vítězství o vlásek uniklo, se prostě ve sportu stává. Důležitý je přístup týmu k tomuto souboji.

 

sům tým přistupoval. Teď už jen zamakat na pálce a nemáme konkurenci.

 

Věřím, že právě tato porce zápasů nám ukázala, že dokážeme hrát s každým soupeřem. I proto, ač na turnaji bez vítězství, jsme na vás pyšní.....

 

S pozdravem vaši Trenéři.

 


Partneři



Mediální Partneři



Facebook