Domažlický Otvírák

 

 

Letošní otvírací turnaj ČSL - domažlický Otvírák se konal jak se sluší a patří, logicky na začátku sezóny. Je poznat, že covidová podivnost již není tak mocná.

 

Na turnaj se přihlásilo 5 týmů, takže se mohlo hrát jen na jednom hřišti přímo na Cvičáku.

 

Turnaj, a tím pádem i sezónu ČSL, jsme zahájili s Oldstars Trnava. Po pěkném utkání bereme výhru 11:7. Milé do začátku. Následující zápas s Wolfs Domažlice získáváme 11:8 poté, co otáčíme z 0:7. No, proč ne?

 

Sobota pokračuje duelem se Softbal ZČU Plzeň a na jeho konci svítí na tabuli výsledkek 13:7 pro Plzeň (pro tu správnou, samozřejmě). Sobotní odpoledne bohužel zakončujeme prohrou s Waynes Pardubice, a to poněkud jednoznačně 18:2. I tak je z toho pěkné 2. místo po prvním dni a dle rozpisu postupujeme s Waynes do 1. semifinále.

 

Neděle pro nás začíná zmíněným semifinále. Nastupujeme plni odhodlání. Bohužel se ukázalo, že i s odhodláním dochází k potvrzení sobotního výsledku - prohráváme 24:5 a čeká nás opravné semifinále, do nějž postoupili Oldstars Trnava. Započatá smolná série pokračuje a my nepotvrzujeme výsledek z úvodu turnaje a odcházíme po hezkém zápase poraženi 6:10.

 

Na letošním Otvíráku získáváme pěkné třetí místo, což je rozhodně lepší, než skončit předpředposlední. Finálový zápas vyhrávají Waynes a připisují si první letošní turnajové vítězství.

 

 

 

P.S.: Tradiční pivní štafety jsme se kvůli pozdnímu konání v sobotu večer nezúčastnili, takže vyhrál někdo jiný ...

 


Partneři



Mediální Partneři



Facebook