Štastných 19 z Brna

 

Tak by se jednoduše dal popsat pocit devatenácti z dvaceti účastníků MČR U10 v areálu Hrochů v Brně.

Všichni zažívají skvělý pocit z vítězství, i když je třeba jen jedno. A basebalisté z Plzně se radovali hned dvakrát. 

Soupeři ve skupině, Hroši a Cardion Brno, toužili po titulu a bylo to velice znát. Jejich odpaly do zadního pole i dokonce i pár homerunů nám bohužel nedovolilo ukázat naši kvalitu v obraně. Za nás se blýskl krásným homerunem Oliver Siala. Kouč pochválil všechny za skvělou obranu - Matyáš Karas na spojce, David Homolka na dvojce, skvěle je doplňovali Daniel Dirn na jedna, Tomáš Resl v kruhu a Martin Machek na trojce. I naše hráčky Melissa Maurer a Jasmina Siala se nenechaly zahanbit. Speciální pochvala putovala k nejmladšímu hráči Miroslavu Drnkovi, který v zadním poli nepodcenil žádný balon a pochytal mnoho důležitých autů. Výsledky s vysokým skóre v náš neprospěch tak zcela neodpovídaly průběhu hry.

Tolik zápasů za tři dny bylo pro všechny hráče náročné, přesto pracovali jako tým skvěle.

Bohužel nás zklamala pálka, právě v důležitých momentech se zde nedařilo ani našim nejlepším. Celkem jsme hráli vyrovnané zápasy, určitě bychom se dostali do středu tabulky, kdyby se nám na pálce dařilo jen o trochu lépe.

Nejdůležitější je jistě pro všechny plno skvělých sportovních zážitků a pálku budeme pilovat tak intenzivně, že příští rok v U11 nebudou pro nás Brno, Praha ani Ostrava soupeřem.

Kouč Tomáš Karas opět děkuje rodičům za skvělou atmosféru a podporu a trenérům za pevné nervy a profesionální přístup k dětem. Jsme všichni taková baseballová rodina a podle toho se k sobě i chováme.


Partneři



Mediální Partneři



Facebook