3. kolo Rookie Ballu opět na Hluboké

 

Plzeň se kvůli nedostatku hráčů U9 původně nechtěla 3. kola zúčastnit. Hráči U8 si ovšem účast vynutili. Nakonec výprava čítala dokonce 13 hráčů, takže zbylo i na prostřídání. Ze soupeřů se samozřejmě dostavila domácí Hluboká, dále Klatovy, Trhové Sviny a Ledenice.

První zápas proti domácí silné Hluboké byl v poli vyrovnaný, pálka plzeňské hráče opět zradila. Odpaly se dařily, bohužel ale jen do připravených rukavic soupeře. I přes konečnou prohru 2 : 10 zůstal ze hry v zúčastněných velmi dobrý dojem.

Po nevydařeném začátku zápasu proti Ledenicím se plzeňští hráči již nevzpamatovali. I přes celkové nezdary vynikala v týmu dvojice František Němec a Matyáš Karas. Konečný stav tedy 3 : 17 ve prospěch Ledenic.

Na dalšího soupeře, Klatovy, načerpali konečně hráči potřebnou sílu a optimismus. Hra v poli vycházela, odpaly létaly až za plot, Plzeň zvítězila 12 : 3.

Posledním soupeřem se staly Trhové Sviny. V krásném zápase se objevil nový kečr v podobě Davida Homolky, Oliver Siala výborně zahrál na spojce, nováčci Martin Machek, Šimon Nový a Jakub Nguen skvěle odpálili a dohrávka soupeře za stavu 11 : 9 slibovala vítězství. Nakonec se skóre udržet nepodařilo, Plzeň prohrála 11 : 12.

Tečkou za turnajem byla ocenění:

· nominace do All Stars týmu - František Němec a Oliver Siala 

· individuální cena za největší zlepšení - David Homolka


Partneři



Mediální Partneři



Facebook